Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Ogólne zasady gry SnD

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrr, możesz dodać, że te zasady głównie obowiązują tylko na victorze - tam są prawdziwi SnD gracze, bo na cw czy tam platku/bravo itd. rashują jak zwykle..

Opublikowano

To są zasady dzieki którym gra staje sie przyjemniejsza tak sie gra najczęściej na serwerze Victor (ELITE)

76561198090890807.png

Opublikowano

Gra jest przyjemniejsza ,gdy gra się z normalnym ludzmi a nie nx kid'ami.A co do poradnika git jest.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Gra jest przyjemniejsza ,gdy gra się z normalnym ludzmi a nie nx kid'ami.A co do poradnika git jest.

Proszę Cię o nie wyjeżdżaniem nx kid'ami gdyby nie oni ani nie ja albo ktoś inny kto inwestował w tą grę to byś już nie grał w to...

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaj, że jak się kończy 7 runda i zaczyna 8 to Bravo może Rush robić. Zasada nie jest znana wszystkim, ale na większości MixPol tak jest. Kilka osób się kłociło ostatnio ze mną, jak Multi wbiłem bo Rush odstawiłem w 8 rundzie. Ale Elite znał tą samą zasadę co ja i kilka innych osób i mnie poparł. Dodaj żeby nigdy kłótni nie było za TO.

Jak się kończy 7 runda i zaczyna 8 to Bravo może Ruschowac i nie musi campić!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

g36 jest overpowered słabsza już jest cqb

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

g36 jest overpowered słabsza już jest cqb

Nie jest overpowered, jest dla doświadczonych graczy, CQB ma mniejszy recoil o wiele, lepsze dmg.

Opublikowano

OK OK kłóć się dalej dzieciaku ; /

tatatad.jpg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie jest overpowered, jest dla doświadczonych graczy, CQB ma mniejszy recoil o wiele, lepsze dmg.

+ oczywiście, że ma o wiele mniejszy recoil AŻ 8 %!!! dafuq ??

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

OK OK kłóć się dalej dzieciaku ; /

tatatad.jpg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

+ oczywiście, że ma o wiele mniejszy recoil AŻ 8 %!!! dafuq ??

No oczywiście, sprawdzaj po statystykach to daleko zajdziesz.... weź mi jeszcze powiedz że koleś który lata z CQB jest lepszy od tego co lata z G36E. W tym momencie to już pier**** statystyki.

Porównaj sobie kolesia który na full auto nawala z CQB a kolesia który nawala full auto z G36E. A teraz się zastanów który ma większe szanse.

G36E owszem ma dużo większy damage tylko że koleś który nie wie np. co to tapping za chuja tej broni nie opanuje a CQB owszem.

Następnym razem jak takie głupoty masz zamiar pisać to się 2 razy zastanów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...